Hyppää sisältöön

Hästbackan talli

Yksi puhelinsoitto ja homma hoituu. Hästbackan Talli Kirkkonummella valitsi lannankierrätyspalvelun.

Kuivikkeet ja lannakierrätys yhdessä paketissa

Hästbackan talli valitsi Vapon kuiviketurpeen, kuivikekontin kuivikkeen varastointiin ja lannankierrätyspalvelun hoitamaan lannat eteenpäin helposti ja kestävällä tavalla.

Hästbackan talli on noin 40 hevosen yksityistalli Kirkkonummen Evitskogissa. Talli harjoittaa myös valmennustoimintaa Petra Hackmanin johdolla.

Talli valitsi Vapon kuivikekontin ja lannankierrätyspalvelun turpeen hyvien ominaisuuksien vuoksi.
— Turve on imukyvyltään paras kuivike, joka säästää tallin työaikaa, ja sen avulla tallin sisäilman ammoniakkipäästöt voidaan estää. Tämä on hevosten ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta ratkaisevan tärkeä asia, Hackman kertoo

Kuivikekontti on loistava varastoratkaisu

— Kuivikekontti on loistava varastosysteemi! Monella tallilla tilaa on rajallisesti ja kuivikekontti on siihen erittäin hyvä ratkaisu. Vapon palvelun avulla pystymme ”ulkoistamaan” kuivikevarastoinnin ja saamme tallin kaikki neliöt hyötykäyttöön esimerkiksi karsinoiksi. Kuivikkeet varastoidaan kuivassa ja siistissä tilassa, jolloin hukkaprosentti on nolla. Konttia on helppo käyttää ja piha pysyy siistinä. Tallille siisti yleisilme on tärkeää asiakkaiden viihtyvyyden kannalta, Hackman jatkaa.

Yksi puhelinsoitto ja homma hoituu.

Tallin kiireinen arki helpottuu

— Lannankierrätyspalvelu helpottaa tallin pyörittämisen kiireistä arkea. Yksi puhelinsoitto ja homma hoituu. Pidän siitä, että lannan noudon pystyy räätälöimään tallin aikatauluun. Ison yhteistyökumppanin kanssa toimiessa ja sopimusta tehdessä voi luottaa siihen, että homma toimii.

— Vapon ratkaisu on kokonaiskustannuksiltaan edullisin, kun huomioi kuivikkeen hyvän imukyvyn ja käyttötarpeen, tallityöajan menekin sekä lannankierrätyspalvelun kustannuksen, Hackman kiteyttää.

Täytä yhteydenottolomake ja myyjämme on sinuun pian yhteydessä. Lue myös lisää kuivikekontistamme!