Hyppää sisältöön

Tervetuloa Vapon uudistetuille kuivikesivuille!

Vapon kuivien juttujen verkkosivut ovat uudistuneet. Sivujen ilme ja osoite ovat muuttuneet. Jatkossa kuivikkeiden kotiosoite on www.vapokuivikkeet.fi. Tutut ja laadukkaat kuiviketuotteet säilyvät ennallaan ja uusitut kuivikesivut keskittyvät palvelemaan kuivikeasiakkaitamme entistä paremmin. Voit lukea lisätietoja Vapon kuiviketuotteista sekä tutustua asiakastarinoihin. Kerromme myös kuivitusvinkkejä sekä jaamme ajankohtaisimmat kampanjat.

Muutoksen yhteydessä pakattujen kuiviketuotteiden verkkokauppa siirtyi Hankkijalle. Irtokuiviketta sekä muita turvetuotteita voi jatkossa tilata tuttuun tapaan suoraan Vapon myyntipalvelusta.

Irtokuiviketta myydään Vapon myyntipalvelusta

Vapon irtokuivikkeita sekä muita irtotuotteita kuten kasvu- ja imeytysturvetta myydään tuttuun tapaan jatkossakin Vapon myyntipalvelusta tai alueellisen myyntipäälliköiden kautta. Myös kuivikekontti- ja lannankierrätyspalveluiden säilyvät ennallaan.

Vapon myyntipalvelu auttaa kaikissa kuivikeasioissa arkisin klo 8-16. Myyntipalvelun kautta voi tehdä kuiviketilauksia puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Maksutapana tarjoamme vain laskua.

Pakatut kuivikkeet myy jatkossa Hankkija

Vapon pakattujen kuivikkeiden verkkokauppamyynti on siirtynyt Hankkijalle. Muutoksella voimme tarjota kuivikeasiakkaillemme parempaa palvelua, nopeamman toimituksen sekä entistä laajemman valikoiman maksutapoja kuten Svea laskun ja erämaksun sekä MobilePayn. Hankkijan verkkokaupasta voit helposti ostaa laadukkaita Vapon pakattuja kuiviketuotteita perille toimitettuna kaikkialle Suomeen. Lisäksi Hankkija myy yli 50 myymälästään laajan valikoiman pakattuja kuivikkeitamme.