Hyppää sisältöön

Kasvuturve

  • Erinomainen kasvualustojen raaka-aine.
  • Turpeella on hyvä vedenpidätyskyky.
  • Luonnonmukainen raaka-aine.

Kasvuturpemme on monien ominaisuuksiensa ansiosta erinomainen kasvualustojen raaka-aine. Turve ei juurikaan sisällä taudinaiheuttajia, kemikaaleja tai rikkakasvien siemeniä. Turpeella on hyvä vedenpidätyskyky ja turpeesta vapautuva vesi auttaa kasveja kestämään paremmin kuivuutta ja tautien rasituksia. Tuotetta voi tilata vain Vapon myyntipalvelusta tai myyntipäälliköiden kautta.

Vaalea kasvuturpeemme on vähän maatunutta rahkaturvetta. Fysikaalisten, kemiallisten ja biologisten ominaisuuksiensa ansiosta se on ylivoimainen orgaanisten kasvualustojen raaka-aine. Rakenteensa ansiosta se pidättää hyvin vettä, mutta säilyttää silti ilmavuutensa.

Turve ei juurikaan sisällä taudinaiheuttajia, kemikaaleja tai rikkakasvien siemeniä. Sen happamuutta ja ravinnepitoisuutta on helppo säätää. Luonnonmukaisena raaka-aineena vaalea kasvuturpeemme on erittäin ympäristöystävällinen valinta.

Musta kasvuturpeemme on pitkälle maatunutta multamaista turvetta. Se on laadukas raaka-aine erilaisten kasvualustojen valmistukseen. Lisäksi se sopii vähähumuksisten kivennäis-, hiekka- ja savimaiden parantamiseen sekä multien raaka-aineeksi.

Turve edistää maan eliötoimintaa ja parantaa mururakennetta. Turpeella on hyvä vedenpidätyskyky. Turpeesta vapautuva vesi auttaa kasveja kestämään paremmin kuivuutta ja tautien rasituksia.