Hyppää sisältöön

Lannankierrätyspalvelu

  • Lannasta eroon helposti.
  • Lanta päätyy hyötykäyttöön.
  • Vapon kuivikkeet ja lannankierrätys – loistava kokonaispalvelu samassa paketissa.

Lannankierrätyspalvelu on tarkoitettu hevostalleille, jotka haluavat päästä lannasta eroon helposti ja nopeasti. Lannankierrätys on kuivikkeitamme tilaaville asiakkaille tarjottava lisäpalvelu, jossa hoidamme lannan jatkokäsittelyn puolestasi. Tällä hetkellä palvelu on saatavilla vähintään viiden hevosen talleille Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Kanta- ja Päijät-Hämeessä..

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Katsomme tallisi tilanteen ja suunnittelemme yhdessä millaiset kuivikkeet sinne sopivat parhaiten. Sen jälkeen sovimme lannannoudon toteutuksesta, kuten noutomääristä ja aikataulusta.

Lannankierrätyspalvelu on tällä hetkellä saatavilla vähintään viiden hevosen talleille Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Kanta- ja Päijät-Hämeessä.

Lannannoutopalvelun hinta muodostuu kuivikkeesta sekä lannannoudosta. Esimerkiksi noin 15 hevosen tallille palvelun kustannus on noin 40-45 euroa/hevonen/kuukausi (alv0%). Palvelun hintaan vaikuttavat kuivikevalinta ja sen toimitettava määrä sekä lannannoutotapa.

Tallisi arjessa on paljon hoidettavia asioita, kuten hevoset, asiakkaat ja henkilökunta. Asiakkaasi arvostavat siistiä ja edustavaa tallialuetta. Lantaa syntyy päivittäin paljon ja lantahuolto ei saa viedä liikaa aikaa muulta tilanhoidolta. Lannan eteenpäin saaminen pitää olla mahdollisimman edullista sekä helppoa. Lannankierrätyspalvelumme on tehty juuri tätä varten.

Lannannouto on kätevä vaihtoehto myös silloin, jos sinulta puuttuu peltoalaa, jolle levittää lanta. Valitessasi noutopalvelun sinun ei tarvitse huolehtia muuttuvista direktiiveistä ja asetuksista. Plussaa on se, että ympäristöviranomainenkin pysyy tyytyväisenä.

Lannankierrätyspalvelumme ansiosta sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja energiaa lannan eteenpäin saamiseen, vaan me hoidamme sen ja kaiken lisäksi lanta päätyy hyötykäyttöön!

Tarjoamme lannannoutoa lisäpalveluna asiakkaille, jotka tilaavat kuivikkeitamme. Toimitamme kuiviketurvetta tallillesi pakattuna tai irtona, tarpeesi mukaan.

Voit liittää palveluun myös siirrettävän kuivikekonttimme, johon asiakkaamme ovat tykästyneet toden teolla. Kuivikekontti on ollut loistovalinta talleilla, joilla ei ole katettua varastotilaa kuivikkeelle. Kuivikekontti ja hevosenlannan kierrätyspalvelu yhdessä tekevät kuivike- ja lantahuollosta helppoa ja säästävät työaikaa.

Hyödynnämme lantaa mahdollisimman monipuolisesti niin ravinteiden kierrätyksessä kuin energiantuotannossakin jolloin lannan positiiviset ympäristövaikutukset pääsevät esiin. Kasvit kiittävät, kun lannan sisältämät ravinteet ja orgaaninen aines hyödynnetään kaupunkien ja taajamien viherrakentamisessa, peltojen luonnonmukaisten lannoitteiden valmistamisessa sekä puutarhojen kasvualustoissa. Useat lannan hyötykäyttökohteet turvaavat lannankierrätyspalvelun jatkuvuuden ja palvelun toimitusvarmuuden.


Tarjoamme lannannoutoa lisäpalveluna kuivikkeitamme tilaaville asiakkaille. Suunnittelemme yhdessä millaiset kuivikkeet sopivat talliisi parhaiten. Sen jälkeen sovimme lannan noudon toteutustavasta kuten noutomääristä ja aikataulusta.

Lannankierrätyspalvelusta tehdään kirjallinen sopimus, joka toimii myös asiakirjana ympäristöviranomaiselle lannan hyötykäytöstä.

Asiakaskokemuksia