Hyppää sisältöön
Vapon kuiviketurvepaali 150 l
Lava kuiviketurvepaali 150l

Kuiviketurvepaali 150 l

  • Kuiviketurvepaalin käyttö on helppoa ja tuote on täysin käyttövalmis.
  • Turve sitoo kuivikkeista ylivoimaisesti parhaiten ammoniakkia. Raikkaasta ilmasta kiittävät sekä eläimet että hoitajat.
  • Kuivikepaali sopii ykköskuivikkeeksi jatkuvaan käyttöön tai lisäkuivikkeeksi esimerkiksi puukuivikkeen tai oljen sekaan.

Kuiviketurvepaali sisältää 150 litraa laadukasta ja seulottua turvetta.

Tuotantomuutosten vuoksi lava sisältää väliaikaisesti 27 paalia (normaalisti lavalla on 40 paalia). Minimitilausmäärä on yksi lava.

Vaalea ja vähän maatunut rahkaturve on kuiviketurpeiden aatelia ja paras kuivikelaatu eläimille. Tiivis ja helppokäyttöinen kuiviketurvepaali vie vähän varastotilaa. Paaleja on helppo siirtää ja käsitellä. Pakkausmateriaali on kierrätyskelpoista muovia.

Sisältövähän maatunut, vaalea rahkaturve
Imukyky600-800 l/m3
pHnoin 4
Kosteus40-55 %
Paalin koko80x40x23 cm
Paalin painonoin 16 kg/paali
Paalin tilavuus70 l pakattuna, 150 l löysänä
Pakkausmateriaalikierrätyskelpoinen muovi PE04
Tuotteiden määrä/lava27 paalia/lava
Kuormalavan mitat 80x120x205 cm
Kuormalavan paino sisältäen tuotteetnoin 500 kg/lava

Kuiviketurve kestää hyvin säilytystä kaikissa olosuhteissa. Pakkasella kuiviketurvepaalin sisältö voi kuitenkin jäätyä, koska kuiviketurve sisältää kosteutta. Talvella kuiviketurvepaalit kannattaa säilyttää lämpimässä tilassa tai siirtää  lämpimään tilaan sulamaan hyvissä ajoin ennen käyttöä, mikäli säilytät niitä ulkotiloissa. Voit myös avata sopivan määrän paaleja ja pöyhiä niitä irtoturpeeksi pieneen katettuun tilaan, esimerkiksi heinävarastoon, juuri ennen pakkaskauden alkua.

Turvepaali itsessään on tiukka ja tiivis 20 kg pakkaus. Se helpottaa sinua paalien nostamisessa ja käsittelyssä. Pystyt nostamaan ja käsittelemään paalia käsin ilman työkoneita, mutta turvepaalin pakkaus kestää siirtelyn myös koneilla. Toimitamme kuiviketurvepaalit väliaikaisesti 27 kappaleen erissä trukkilavalla (normaalisti lavalla on 40 paalia). Lava helpottaa paalien siirtelyä varastossa, käytävillä ja navetoissa. Lava suojaa kuiviketta kosteudelta, kun pakkaus ei kosketa maata.

Kuiviketurpeen käyttö on helppoa ja 150 litrainen kuivikepaali on täysin käyttövalmis. Vie paali kohteeseen, avaa muovi puukolla tai muulla terävällä välineellä.

Karsinaa perustettaessa levitä puhdistetun karsinan lattialle noin 10-15 cm vahvuinen kerros talikolla samalla pöyhien. Tärkeää on, että käytössä poistat lannat ja läpimärät kohdat päivittäin ja muuten annat turpeen patjoittua rauhassa. Purupelletti sopii erinomaisesti käytettäväksi kuivikkeena yhdessä turpeen kanssa.

150 litrainen kuivikepaali sopii myös pieniin kanaloihin, löytöeläinkenneleihin ja jälleenmyyjien hyllyihin tai vaikka tuliaiseksi eläinystävälle. Tiivis ja pölyämätön paali mahtuu henkilöauton takakonttiin. Turvepaali on helppo säilyttää ja käyttää, voit vain nakata paalin karsinaan.

Asiakastarinoita