Hyppää sisältöön

Kuiviketurvesäkki 85 l

  • Kätevän kokoinen kuivikepakkaus matkalle mukaan tai huussin kuivikkeeksi.
  • Säkissä on sopiva määrä kuiviketta myös pienen eläimen alustaksi.
  • Turve sitoo kuivikkeista ylivoimaisesti parhaiten ammoniakkia. Raikkaasta ilmasta kiittävät sekä eläimet että hoitajat.

Kuiviketurvesäkki 85 l on kätevän kokoinen matkatuote isommankin eläimen, kuten hevosen, väliaikaiseen kuivittamiseen. Se on myös sopivan kokoinen pakkaus pienemmän kotieläimen kuivikkeeksi. Säkissämme turve pysyy kuohkeana ja on heti käyttövalmista. Keveytensä vuoksi säkkejä on helppo käsitellä ja varastoida.

Minimitilausmäärä on yksi lava. Lisäsimme lavalla olevien säkkien määrää ja lavalla on nyt 45 säkkiä.

Kuiviketurvesäkki sisältää laadukasta ja imukykyistä rahkaturvetta. Imukyvyn lisäksi turve sitoo ylivoimaisesti parhaiten hajuja sekä ammoniakkia, joten kuljetusvaunun ilma pysyy raikkaana. Kuiviketurvesäkissämme turve pysyy kuohkeana ja on heti käyttövalmista.


Sisältö

vähän maatunut, vaalea rahkaturve
Imukyky600-800 l/m3
pHnoin 4
Kosteus40-55 %
Säkin koko98x50x12 cm
Säkin painon. 10 kg/säkki, paino voi vaihdella kosteuden mukaan
Pakkausmateriaalikierrätyskelpoinen muovi PE04
Tuotteiden määrä/lava45 säkkiä
Kuormalavan mitat100x135x215 cm
Kuormalavan painoKuormalavalla on 45 säkkiä, paino noin 530 kg

Siirrä kuiviketurvesäkki lämpimään tilaan sulamaan hyvissä ajoin ennen pakkauskautta. Sisältö voi jäätyä, koska kuiviketurve sisältää kosteutta. Kuiviketurve kestää kuitenkin säilytystä kaikissa olosuhteissa.

85 litran kuiviketurvesäkki painaa vain 12 kg. Kuivikesäkki on löysä, ison koiranruokasäkin kokoinen ja oloinen. Kottikärryihin mahtuu noin kahden säkin verran kuiviketta. Säkkiä on helppo käsitellä ja varastoida sekä mökki- että tallioloissa. Myös pienemmät kuivikeapulaiset jaksavat siirrellä säkkiä. Pakkausmateriaali on kierrätyskelpoista ja poltettavaksi sopivaa muovia, joka on helppo avata käsin tai puukolla.

Kuiviketurvesäkki sopii myös jälleenmyyjän valikoimaan. Säkit on pakattu kuormalavoille, jolloin ne on helppo laittaa esille myymälään. Lavojen ansiosta säkit pysyvät siististi kasassa ja lavan siirtely paikasta toiseen on helppoa. Asiakas voi helposti napata yhden tai useamman säkin mukaan autoon. Pakkauksen kyljessä on tuotetiedot, jotka helpottavat tuotteen jälleenmyyntiä. Kuiviketurvesäkki on monikäyttöinen myös mökkioloissa ulkohuussiin tai kompostin eristeeksi.

Kuiviketurvesäkki sopii erinomaisesti matkakäyttöön esimerkiksi kisamatkalle hevosen kuivittamiseen kuljetusvaunussa tai eläinnäyttelyihin. Eläin arvostaa viihtyisää ja kuivaa makuualustaa myös reissussa. Kuiviketurvesäkissä on sopiva määrä kuiviketta myös pienen eläimen alustaksi, esimerkiksi kaneille ulkokäyttöön.

Matkalle mukaan otettu pieni säkki vähentää hävikkiä. Kokonsa puolesta se on helppo heittää vaikkapa auton takakonttiin. Säkki kuluu käytössä kerralla, eikä avattua säkkiä tarvitse pakata autoon takaisin ja pelätä kuivikkeen leviämistä auton sisätiloihin. Pakattu kuivike on siisti ja tuo järjestystä säilytykseen.

Mietitkö mitä hankkia mökkituliaisiksi? Heitä 85 l säkki olalle ja eikun menoksi! Vapon kuiviketurve sopii myös huussin kuivikkeeksi sekä kompostikäyttöön! Kuiviketurve neutralisoi käymälähajuja mökin pihapiiristä. Kuiviketurve pitää kompostin kuohkeana, sitoo hajuja sekä ylimääräistä kosteutta. Turve on loistavaa maanparannusainetta ja kasvit kiittävät.

Asiakastarinoita