Hyppää sisältöön

Turvepyöröpaali lavalla

  • Turvepyöröpaalien varastointi lavalla on siistiä ja käyttöönotto helppoa.
  • Turpeella on paras imukyky, jolloin tarvitset vähemmän kuiviketta ja saat selvää rahallista säästöä.
  • Turve sitoo ylivoimaisesti parhaiten ammoniakkia ja tämä on suoraan yhteydessä talli-ilman laatuun ja hevosten keuhkojen terveyteen.

Turvepyöröpaali on suosituin pakattu kuivike- ja imeytystuotteemme. Turvepyöröpaali sopii erityisesti eläintiloille, joilla ei ole riittävän suurta kuivikevaraosta irtoturpeelle. Paalit voi säilyttää ulkotiloissa. Lavalla paalien siirtely onnistuu helposti. Turvepyöröpaalissa turve säilyy kuivana ja on heti käyttövalmista.

Minimitilausmäärä on yksi lava, joka sisältää kaksi paalia.

Turve sitoo kuivikkeista ylivoimaisesti parhaiten ammoniakkia, mikä vaikuttaa suoraan tallin ja navetan ilman laatuun sekä eläinten terveyteen. Raikkaasta ilmasta kiittävät sekä eläin että hoitaja.

Sisältövähän maatunut, vaalea rahkaturve
Tilavuusnoin 2,2 irtokuutiota
Imeytyskyky600-800 l/m3
pHnoin 4
Kosteus40-55 %
Paalin painon. 300 kg/paali
Paalin koko120×100 cm
Pakkausmateriaalikierrätyskelpoinen muovi PE04
Tuotteiden määrä/lava2 paalia/lava
Kuormalavan mitat100x135x200 cm
Kuormalavan painonoin 620 kg/lava

Maatiloille ennestään tuttujen pyöröpaalien varastointi on siistiä ja käyttöönotto helppoa. Turvepyöröpaalia on helppo käsitellä esimerkiksi traktorin etukuormaajan paalipihdeillä tai trukkipiikeillä, joilla siirtelet rehupaalejakin. Lavan päälllä suurien kuivikemäärien siirtely käy vaivatta ympäri tallia tai navettaa.

Turvepyöröpaaleja voit varastoida helposti ulkotiloissa. Turvepyöröpaaliin pakkausmateriaalina on kierrätyskelpoinen muovi. Kierrätettävä pakkausmateriaali suojaa turvetta tuulelta ja tuiskulta ja voit purkaa paaleja käyttöön aina tarpeen mukaan.

Asiakastarinoita