Hyppää sisältöön

Murukuivike 15 kg

  • Kierrätettävä paperisäkki.
  • Helppo liikutella ja varastoida.
  • Erittäin suuri imukyky pienessä koossa.

Murukuiviketta saa nyt asiakkaidemme toivomassa pienessä ja kierrätettävässä 15 kg paperisäkissä. Minimitilausmäärä on yksi lava. Lavalla  on 70 säkkiä.

Uusiutuvasta materiaalista valmistettua säkkiä on helppo käsitellä ja se sopii myös matkalle mukaan otettavaksi. Suomalainen ja puupohjainen Murukuivike turpoaa kostuessaan pehmeäksi ja erittäin imukykyiseksi kerrokseksi eläimen alla.

Murukuivikkeella on monia erityisominaisuuksia, jonka ansioista se on helppokäyttöinen ja taloudellinen eläinkuivike. Sen kuivituskyky vapautuu kosteuden vaikutuksesta. Kostuessaan se turpoaa noin nelinkertaiseksi.

Murukuivikkeella erittäin suuren imukyvyn ansiosta kuiviketta tarvitsee lisätä harvemmin, jolloin säästät työaikaa muihin tuottavampiin töihin. Murukuivike vähentää kuivikkeen eli rahan kulutusta, sillä murukuivike hajoaa nopeammin kosteuden vaikutuksesta. Ehjiä kuivikepuristeitakaan ei kulkeudu avautumisen ansioista niin herkästi lantalaan.

Tuote on pakattu 15 kg uusiutuvasta materiaalista valmistettuun ja kierrätettävään paperisäkkiin. Säkin voi kierrättää kartongin mukana. Varastointitilan tarve on vähäinen ja säkki sopii mukaan otettavaksi vaikka matkalaukkuun tai auton takapenkille.

Murukuivike valmistetaan suomalaisesta puristetusta kutterinlastusta, joten se on tasalaatuista, turvallista ja hygieenista. Väriltään murukuivike on vaaleaa ja se tuoksuu raikkaalta havupuulta. Tuotteen etuihin lukeutuu myös vähäinen pölyäminen.

Sisältösuomalaista puukuiviketta, joka on valmistettu höyläämöjen kutterista sekä sahanpurusta.
Kosteus≤15 %
Irtotiheysnoin 550 kg/m3
Lisäaineettärkkelys(sideaine) ≤ 2 %
Säkin koko50x70x13 cm
Säkin paino15 kg/säkki
Pakkausmateriaalikierrätyskelpoinen paperisäkki
Tuotteiden määrä/lava70 säkkiä/lava
Kuormalavan mitat100x120x180 cm
Kuormalavan paino sisältäen tuotteet1050 kg/lava

Voit tilata myyntipalvelustamme 15 kg Murukuivike-säkkejä lavoittain. Minimitilausmäärä on yksi lava. Lavalla  on 70 säkkiä. Toimituserät ovat 1-11, 12, 20 ja 32 lavaa. Tilatessasi 1-11 lavaa, kuljettaja purkaa kuorman auton viereen kiinteälle alustalle. Suuremmissa toimituksissa purku on saatavana lisäpalveluna.

Paperisäkki tulee varastoida katon alla säältä ja kosteudelta suojassa. Pakkauksen voi kierrättää kartonkikeräykseen.

Miten Murukuivikekarsina perustetaan?

Perustaminen tehdään esimerkiksi seuraavasti. Puhdista halutessasi karsina vanhasta kuivikkeesta. Karsinan perustamisvaiheessa kuivikkeen tarve on 150 – 200 kg noin 10 m2 karsinalle. Suosittelemme kostuttamaan Murukuiviketta kevyesti (n. 20 litraa vettä) joko kottikärryssä tai karsinan lattialle, jolloin rakenne avautuu ja pehmenee nopeammin imukyvyn kärsimättä. Murukuivike turpoaa kostutuksen ja ensimmäisen parin vuorokauden käytön aikana tilavuudeltaan moninkertaiseksi. Voit aloittaa Murukuivikkeen käytön myös aiemman toisen kuivikepatjan kuten turpeen, purun tai olkipelletin päälle.

Asiakkaamme ovat huomanneet Murukuivikkeen toimivan erinomaisesti yhdessä kuiviketurpeemme kanssa. Perusta karsina tällöin laittamalla n. 400-500 litraa turvetta pohjalle, anna sen tiivistyä muutaman vuorokauden ajan tai tamppaa se itse pienen veden lisäyksen kanssa tiiviiksi. Tämän jälkeen lisää päälle n. 100 kg Murukuiviketta, jonka voit kostuttaa kevyesti avautumisen nopeutumiseksi. Voit antaa karsinan tekeytyä pari viikkoa ilman kuivikelisäystä. Sen jälkeen turvetta ja Murukuiviketta lisätään vuorotellen karsinaan tarpeen mukaan.

Puupelletin purun raekoko on pientä, johon kuivikkeen hyvä imukyky osittain perustuu. Tästä syystä sitä on lannan joukossa melko vähän ja se myös palaa kompostissa nopeammin kuin kutteri tai sahanpuru. Muutaman kuukauden jälkeen lanta näyttää melko paljon turvelannalta eli siitä tulee tummaa ja muhevaa.

Asiakastarinoita